Beobank

Onafhankelijke informatie, rentestanden en onafhankelijke beoordelingen.

De Beobank autolening is een voordelige kredietvorm die u de mogelijkheid biedt het aankoopbedrag van een auto gespreid af te betalen. Beobank staat erom bekend autoleningen op maat van hun kredietnemers te verstrekken. Op deze pagina treft u alle informatie aan waar u naar op zoek bent met betrekking tot de autolening van Beobank.

Alle autoleningen van Beobank

Logo Beobank

Beobank nieuwe

 • Auto jonger dan 3 jaar

4.19%

Logo Beobank

Beobank tweedehands

 • Auto ouder dan 3 jaar

13%

Logo Beobank

Beobank groen

 • Recente auto tot 3 jaar oud met een lage CO2-uitstoot

3,79%

Wij vergelijken de lening voor een nieuwe auto in deze vergelijker met een looptijd van 48 maanden met een bedrag van €10.000, een lening tweedehands auto met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €10.000 en de groene autolening met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €15.000. Rentevoeten op 13/06/2023.

Waarom kiezen voor een Beobank auto lening?

Een Beobank autolening staat ook wel bekend als een autofinanciering op maat. Vooraleer een autolening Beobank kan worden afgesloten worden er dan ook altijd een aantal vragen gesteld. Het uitvoeren van een Beobank autolening simulatie biedt wellicht het efficiëntst alle vereiste antwoorden. Indien u er uiteindelijk voor kiest om een autolening bij deze kredietverstrekker af te sluiten kunt u rekenen op de volgende voordelen: 

 • U geniet van een lage intrest op de Beobank autolening. 
 • Het is mogelijk om tot 120% van de aankoopwaarde te lenen.
 • Een vlotte afhandeling wordt door Beobank hoog in het vaandel gedragen.

Naast de hierboven aangehaalde voordelen is het zo dat er bij de autolening Beobank ook een aantal pijnpunten op te merken zijn. U dient dan ook rekening te houden met de volgende nadelen:

 • Het kredietbedrag is beperkt tot maximum 50.000 euro.
 • De maximale aflossingstermijn bedraagt 60 maanden.

Vormen de hierboven aangehaalde nadelen voor u geen probleem? Dan is er in principe niets dat u nog in de weg hoeft te staan om een autolening bij Beobank af te sluiten. 

Overzicht kosten Beobank

Beobank hanteert voor haar autoleningen een aantrekkelijke rentevoet. Wanneer u een goed beeld wenst te krijgen van de actuele kosten kunt u daarvoor de onderstaande prijstabel raadplegen. 

Specificaties Nieuw Tweedehands
JKP minimaal 3,40%10,0%
JKP maximaal3,40%10,0%
Bedrag minimaal € 2.500,-€ 2.500,-
Bedrag maximaal€ 1.000.000,-€ 1.000.000,-
Looptijd minimaal 12 maanden 24 maanden 
Looptijd maximaal60 maanden84 maanden

Beobank maakt het ook mogelijk om een lening af te sluiten voor een van de onderstaande producten.

VoertuigenNieuw Tweedehands 
Wagen JaJa 
Groene wagenNeeNee
Motor JaJa
Mobilehome JaNee

Andere belangrijkste specificaties zijn:

Eerste terugbetaling 1 maand na uitbetaling
CKP Registratie Ja
Online aanvragenJa
Kosteloos vervroegd aflossenNee

Beobank autolening simuleren

Wilt u graag een autolening simulatie Beobank uitvoeren? Dan zult u kunnen vaststellen dat dit zeer eenvoudig mogelijk is op de website van deze kredietverstrekker. Voor de Beobank autolening simuleren dient u wel in het bezit te zijn van bepaalde gegevens, zoals: 

 • Het bedrag dat u precies wenst te lenen voor de aankoop van uw auto.
 • Op welke termijn u het kredietbedrag wenst terug te betalen. 
 • Voor welk type voertuig de lening wordt afgesloten. 

Heeft u een simulatie uitgevoerd en spreken de kredietvoorwaarden u wel aan? Dan heeft u meteen de mogelijkheid om de gesimuleerde autolening ook daadwerkelijk aan te vragen. 

Autolening Beobank aanvragen, hoe werkt dit?

Wenst u na het uitvoeren van een Beobank autolening simulatie de gesimuleerde lening ook daadwerkelijk af te sluiten? Dat is meteen mogelijk. Voor bestaande klanten betekent dit dat ze zullen worden doorgestuurd naar de omgeving van Beobank Online. Wanneer u nog geen klant bent dienen er iets andere stappen doorlopen te worden. Het gaat hierbij dan concreet om de volgende:

 1. Vul het formulier voor uw kredietaanvraag in. 
 2. Uw aanvraag wordt behandeld. 
 3. U ontvangt het contract voor uw autolening ter ondertekening.
 4. Het toegekende kredietbedrag wordt overgemaakt naar uw bankrekening. 

Het contract voor uw Beobank autolening kan op verschillende manieren ontvangen worden. Het is mogelijk dat deze per post naar uw thuisadres wordt gestuurd. Echter kan ze ook bij uw agentschap worden klaargelegd en is het mogelijk om deze digitaal te ondertekenen. Deze laatste optie werkt in de praktijk doorgaans het vlotst. 

Let op, er zullen u voor de toekenning van uw autolening enkele documenten worden gevraagd. Zo zult u niet alleen een bewijs van uw identiteit moeten aanleveren, daarnaast zal er ook een document worden gevraagd met de aankoopwaarde van het voertuig. Dit kan zowel een offerte zijn als een bestelbon als een factuur. 

Veelgestelde vragen

Moet ik klant zijn bij Beobank om een lening aan te vragen?

Ook voor niet bestaande klanten van Beobank is het mogelijk om een autolening aan te vragen. In dit geval verschilt de werkwijze wel enigszins van deze voor bestaande klanten. Voor deze laatste geldt immers dat ze eenvoudig hun Beobank autolening kunnen aanvragen in de beveiligde Beobank Online omgeving. 

Hoe werkt het terugbetalen?

De Beobank autolening terugbetalen kan op verschillende manieren gebeuren. Beobank biedt de mogelijkheid om de verschuldigde betalingen elke maand manueel over te schrijven. In het merendeel van de gevallen kiezen kredietnemers echter voor het instellen van een bestendige opdracht. Zo worden de betalingen automatisch afgeboekt van de bankrekening.

Wat is de looptijd?

De maximale looptijd van een lening op afbetaling bij Beobank bedraagt 84 maanden. Voor de Beobank autolening geldt echter dat deze (afhankelijk van het bedrag) beperkt is tot 60 maanden. Dit in principe wel slechts vanaf een kredietbedrag van minstens 15.000 euro. Het kredietbedrag beïnvloedt dus de maximale kredietduur. 

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

© 2022 Autolening.be : VInd de beste en goedkoopste lening voor uw nieuwe of tweedehands auto.

Leningvormen

Tweedehands wagen

Nieuwe auto

Groene auto

Kennisbank

Contact

Santvoortbeeklaan 25,
2100 Antwerpen

info@autolening.be