Carrefour Finance

Onafhankelijke informatie, rentestanden en onafhankelijke beoordelingen.

De Carrefour Finance autolening zorgt ervoor dat u geld kunt lenen voor de aankoop van een nieuwe of een tweedehandse auto. Het gaat hierbij echter om een standaard lineaire lening op afbetaling. Dit betekent dat u ze tevens kunt aanwenden voor de aankoop van andere voertuigen zoals een mobilhome. Alles wat u over de autolening van Carrefour Finance wenst te weten komt u te weten hier op deze pagina. 

Alle autoleningen van Carrefour Finance

Logo Carrefour Finance

CF nieuw

 • Auto jonger dan 3 jaar

5,99%

Logo Carrefour Finance

CF tweedehands

 • Auto ouder dan 3 jaar

5,99 %

Logo Carrefour Finance

CF groen

 • Recente auto tot 3 jaar oud met een lage CO2-uitstoot

5,99 %

Wij vergelijken de lening voor een nieuwe auto in deze vergelijker met een looptijd van 48 maanden met een bedrag van €10.000, een lening tweedehands auto met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €10.000 en de groene autolening met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €15.000. Rentevoeten op 13/06/2023.

Waarom kiezen voor een Carrefour Finance auto lening?

De Carrefour Finance autolening is omwille van verschillende redenen een behoorlijk populaire kredietvorm. Om te beginnen is het zo dat ze kan worden afgesloten voor de aankoop van de meest uiteenlopende voertuigen. Het gaat daarbij niet alleen om tweedehandse en nieuwe auto’s. Daarnaast kan deze lening ook worden aangevraagd voor voertuigen in de meest uiteenlopende prijsklassen. Nadat u heeft aangegeven hoeveel u precies wenst te lenen kunt u bovendien de exacte gewenste specificaties meteen aangeven in de online tool van Carrefour Finance. 

De Carrefour Finance autolening staat er verder tevens om bekend over een scherpe rentevoet te beschikken. Dit zorgt ervoor de aankoop van uw nieuwe wagen niet nodeloos duurder zal worden gemaakt. In ieder geval is het dus meer dan de moeite waard om het afsluiten van een dergelijke lening te overwegen wanneer u van plan bent om een auto aan te schaffen. 

Wat zijn de voordelen van de Carrefour Finance autolening?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het afsluiten van de Carrefour Finance autolening. De voordelen waar u als kredietnemer op kunt rekenen zijn de volgende:

 • U geniet van een zeer aantrekkelijke, lage rentevoet. 
 • Er kan een financiering geheel op maat van uw wensen worden gerealiseerd.
 • De maximale looptijd van de lening kan tot wel 120 maanden bedragen.

De hierboven aangehaalde voordelen zorgen ervoor dat veel mensen reeds hebben gekozen voor het afsluiten van de Carrefour Finance autolening. U kunt de volgende zijn! 

Wat zijn de nadelen van de Carrefour Finance autolening?

Er zijn uiteraard niet allen maar voordelen verbonden aan het afsluiten van de Carrefour Finance autolening. Bovendien zijn er ook een aantal nadelen waar u aandachtig voor moet zijn, namelijk:

 • Er worden geen afwijkingen van de kredietvoorwaarden toegestaan. 
 • Doorgaans niet de meest voordelige rentevoet op de markt. 
 • U kunt niet genieten van eventuele dalingen van de marktrente. 

Voor het merendeel van de potentiële kredietnemers zullen de bovenstaande nadelen niet meteen een groot probleem betekenen. Geldt dat ook voor u? Dan kunt u deze lening dus zeker aanvragen!

Kosten 

Bent u benieuwd naar de kosten waar u rekening mee dient te houden bij het afsluiten van een Carrefour Finance autolening? Deze kosten worden meteen duidelijk gemaakt door de hieronder terug te vinden prijstabel. 

Carrefour Finance autolening simuleren 

Een Carrefour Finance autolening simulatie uitvoeren kan zeer eenvoudig gebeuren op de Carrefour Finance website. Wanneer u deze simulatie uitvoert krijgt u meteen te zien hoe het verloop van uw lening eruit zal komen te zien. Het enige wat u hiervoor moet aangeven is:

 • Het bedrag dat u wenst te lenen.
 • Over welke termijn het bedrag terugbetaald zal worden. 

Na afloop van het uitvoeren van de Carrefour Finance autolening simulatie kunt u het gesimuleerde krediet meteen snel en eenvoudig online aanvragen. 

Autolening Carrefour Finance aanvragen, hoe werkt dit? 

De autolening Carrefour Finance aanvragen heeft niet zoveel voeten in de aarde, in tegendeel. Wanneer u de Autolening Carrefour Finance simulatie heeft uitgevoerd kunt u vervolgens de gesimuleerde lening aanvragen. Dit gebeurt eigenlijk in drie eenvoudige stappen, namelijk:

 • Stap 1: U vult het onlineformulier in en u ontvangt meteen een principeakkoord. 
 • Stap 2: Rond de aanvraag af door de nodige bewijsstukken aan te leveren. 
 • Stap 3: U beschikt na definitieve aanvaarding van uw contract meteen over het bedrag. 

Het afsluiten van de autolening Carrefour Finance kan dus zeer eenvoudig gebeuren via de website van deze kredietverstrekker. Zo kunt u snel over het aangevraagde kredietbedrag beschikken. 

Veelgestelde vragen

Moet ik klant zijn bij Carrefour Finance om een lening aan te vragen?

U hoeft geen bestaande klant te zijn bij Carrefour Finance om een lening aan te kunnen vragen. U kunt uw kredietaanvraag eenvoudig via het internet indienen waarna deze door de financieel experten van Carrefour Finance zal worden geëvalueerd. In principe kunt u vrij snel de goedkeuring ontvangen voor uw krediet.

Hoe werkt het terugbetalen?

Het terugbetalen van de Carrefour Finance autolening gebeurt in maandelijkse schijven. Dit betekent dat u elke maand (automatisch) een stukje van het kredietbedrag zult terugbetalen. U hoeft hier verder niets voor te ondernemen. U moet alleen zorgen voor voldoende financiële middelen op uw bankrekening.

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

© 2022 Autolening.be : VInd de beste en goedkoopste lening voor uw nieuwe of tweedehands auto.

Leningvormen

Tweedehands wagen

Nieuwe auto

Groene auto

Kennisbank

Contact

Santvoortbeeklaan 25,
2100 Antwerpen

info@autolening.be