Cetelem

Onafhankelijke informatie, rentestanden en onafhankelijke beoordelingen.

De Cetelem autolening is een lening op afbetaling welke kan worden afgesloten voor het aankopen van een auto. Eenmaal de lening is afgesloten kunt u het geleende bedrag maandelijks afbetalen. Bent u ook van plan om de autolening Cetelem af te sluiten? Dan zult u op deze pagina alles terug kunnen vinden van informatie waar u naar op zoek bent. 

Alle autoleningen van Cetelem

Logo Cetelem

Cetelem nieuw

 • Auto jonger dan 3 jaar

6,49 %

Logo Cetelem

Cetelem tweedehands

 • Auto ouder dan 3 jaar

7,49 %

Logo Cetelem

Cetelem groen

 • Recente auto tot 3 jaar oud met een lage CO2-uitstoot

5,75 %

Wij vergelijken de lening voor een nieuwe auto in deze vergelijker met een looptijd van 48 maanden met een bedrag van €10.000, een lening tweedehands auto met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €10.000 en de groene autolening met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €15.000. Rentevoeten op 13/06/2023.

Waarom kiezen voor een Cetelem auto lening?

De Cetelem autolening is een populair krediet. Heel wat mensen hebben er door de jaren heen dan ook voor gekozen om deze lening af te sluiten. Niet alleen beschikt ze over een lineair karakter, daarnaast biedt ze kredietnemers ook vaak precies die zekerheid waar men naar op zoek is. Met de autolening van Cetelem is het bovendien mogelijk om geld te lenen voor zowel de aankoop van een nieuwe, tweedehandse of elektrische auto. Zo hoeft u niet aan uw zuurverdiende spaargeld te raken!

Wat zijn de voordelen van de Cetelem autolening?

Er zijn aan de keuze voor de Cetelem autolening tal van interessante voordelen verbonden. De voordelen waar u als kredietnemer bij deze financiering op kunt rekenen zijn de volgende:

 • Deze lening kan worden afgesloten voor elk type auto.
 • Geld lenen is mogelijk tot een bedrag van maximaal 200.000 euro.
 • Het is mogelijk om uw contract elektronisch te handtekenen. 

Naast bovenstaande voordelen biedt Cetelem haar kredietnemers tevens de mogelijkheid om tot 110 procent van het vereiste aankoopbedrag te lenen. Op deze manier kunt u ook verschillende extra kosten zoals bijvoorbeeld uw verzekeringspremie en wegenbelasting mee financieren. 

Wat zijn de nadelen van de Cetelem autolening?

Er zijn uiteraard niet alleen maar voordelen verbonden aan de keuze voor de autolening Cetelem. U dient dan ook stil te blijven staan bij de onderstaande (mogelijke) nadelen waarvan sprake kan zijn:

 • De rentevoet die wordt gehanteerd is doorgaans niet de laagste op de markt. 
 • Er kan geen 120, maar slechts 110 procent van de aankoopwaarde worden geleend.
 • Afwijkingen van de kredietvoorwaarden worden in principe niet toegestaan.

Vormen de nadelen zoals hierboven aangehaald voor u niet meteen een struikelblok? Dan kunt u er eigenlijk zonder probleem voor kiezen om deze lening aan te vragen. 

Kosten

Wilt u graag Cetelem autolening afsluiten? Dan is het niet meer dan logisch dat u een goed beeld zult willen hebben van de kosten die daaraan verbonden zijn. Een overzicht van deze kosten krijgt u door het raadplegen van de onderstaande kostentabel. 

Specificaties Nieuw       TweedehandsEcologisch
JKP minimaal 4,49%4,99%3,99%
JKP maximaal4,99%4,99%3,99%
Bedrag minimaal € 2.500,-€ 2.500,-€ 2.500,-
Bedrag maximaal€ 200.000,-€ 200.000,-€ 75.000,-
Looptijd minimaal 12 maanden12 maanden12 maanden
Looptijd maximaal84 maanden60 maanden84 maanden

Cetelem maakt het ook mogelijk om een lening af te sluiten voor een van de onderstaande producten.

VoertuigenNieuw Tweedehands 
Wagen JaJa
Groene wagenJaJa
Motor JaJa
Mobilehome JaJa

Andere belangrijkste specificaties zijn:

Eerste terugbetaling 1 maand na uitbetaling
CKP Registratie Ja
Online aanvragenJa
Kosteloos vervroegd aflossenNee

Cetelem autolening simuleren

Het uitvoeren van een Cetelem autolening simulatie kan eenvoudig gebeuren via de website van Cetelem. Daarvoor moet u wel verschillende gegevens verstrekken, namelijk:

 • Het type voertuig waarvoor u wenst te lenen. 
 • Het bedrag dat u wenst te lenen.
 • De looptijd van de financiering.

Wanneer u de bovenstaande gegevens heeft ingevoerd kunt u, uw aanvraag indienen. Op deze manier weet u uiteraard precies wat u van uw Cetelem autolening kunt verwachten. 

Autolening Cetelem aanvragen, hoe werkt dit?

Heeft u ervoor gekozen om een simulatie autolening Cetelem uit te voeren en wenst u de gesimuleerde autolening aanvragen? Dan kan dat zeer eenvoudig online gebeuren. U kunt ervoor kiezen om het aanvraagformulier in te vullen of u kunt zich aanmelden met Itsme. De exacte aanvraagprocedure van de autolening Cetelem ziet er als volgt uit:

 • Stap 1: Voer een Cetelem autolening simulatie uit.
 • Stap 2: Vul het aanvraagformulier in wanneer u akkoord bent met de simulatie.
 • Stap 3: Teken het contract en upload de nodige bewijsstukken.
 • Stap 4: U zult het geld op uw bankrekening uitbetaald krijgen. 

Doordat de gehele aanvraagprocedure voor uw autolening Cetelem online kan gebeuren spreekt het voor zich dat u ook snel over de vereiste gelden zult kunnen beschikken.

Veelgestelde vragen

Moet ik klant zijn bij Cetelem om een lening aan te vragen?

U dient geen bestaande klant te zijn bij Cetelem om een lening aan te kunnen vragen. Iedereen kan op de website van een Cetelem autolening simulatie uitvoeren. Wanneer dit is gebeurd kunt u vervolgens uw kredietaanvraag indienen. Voor het afsluiten van de lening moet u uiteraard wel klant zijn.

Hoe werkt het terugbetalen?

Heeft u de autolening Cetelem afgesloten? Dan zult u kunnen vaststellen dat er vrij snel wordt begonnen met de terugbetaling. Deze terugbetaling dient te gebeuren in maandelijkse termijnen. De overeengekomen maandaflossing zal vanaf de maand volgend op het ontvangen van het kredietbedrag automatisch worden afgeboekt van uw bankrekening.

Wat is de looptijd?

De maximale looptijd van de autolening van Cetelem is in de praktijk beperkt tot 60 maanden. Uiteraard is het mogelijk om een beperktere looptijd te hanteren wanneer u dat interessanter vindt. Hoe korter de looptijd, hoe lager de uiteindelijke kosten zullen uitvallen.

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

© 2022 Autolening.be : VInd de beste en goedkoopste lening voor uw nieuwe of tweedehands auto.

Leningvormen

Tweedehands wagen

Nieuwe auto

Groene auto

Kennisbank

Contact

Santvoortbeeklaan 25,
2100 Antwerpen

info@autolening.be