DHB Bank

Onafhankelijke informatie, rentestanden en onafhankelijke beoordelingen.

De DHB Bank autolening is een lening die u kunt afsluiten voor de aankoop van een nieuw voertuig. Het kan daarbij zowel gaan om een nieuwe als om een tweedehandse wagen. Door gebruik te maken van deze autolening hoeft u, uw zuurverdiende spaarcenten alvast niet aan te spreken. Alles wat u over deze lening graag zou willen weten ontdekt u hieronder op deze pagina. 

Alle autoleningen van DHB Bank

Logo DHB Bank

DHB nieuw

 • Auto jonger dan 3 jaar

7,39 %

Logo DHB Bank

DHB tweedehands

 • Auto ouder dan 3 jaar

7,39 %

Logo DHB Bank

DHB groen

 • Recente auto tot 3 jaar oud met een lage CO2-uitstoot

7,69 %

Wij vergelijken de lening voor een nieuwe auto in deze vergelijker met een looptijd van 48 maanden met een bedrag van €10.000, een lening tweedehands auto met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €10.000 en de groene autolening met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €15.000. Rentevoeten op 13/06/2023.

Waarom kiezen voor een DHB Bank autolening?

De DHB Bank autolening is eigenlijk een gewone lening op afbetaling. U kunt ervoor kiezen om deze lening af te sluiten voor een bedrag gaande van 5.000 tot 100.000 euro. Daarbij is het zo dat de looptijd kan variëren van 36 tot maximaal 120 maanden. Let wel, de looptijd welke wordt aangeboden is in de praktijk altijd afhankelijk van het kredietbedrag. Hoe hoger dat bedrag is gelegen des te langer de maximale looptijd van de autolening zal worden. 

Door het lineaire karakter van de DHB Bank autolening kan er worden vastgesteld dat er een marktconforme rentevoet op kan worden aangeboden. Dit zorgt ervoor dat voordelig geld lenen voor de aankoop van uw voertuig eenvoudig tot de mogelijkheden behoort. Let wel, dit heeft ook als gevolg dat afwijkingen van de kredietvoorwaarden helaas niet of nauwelijks mogelijk zijn. 

Wat zijn de voordelen van de DHB Bank autolening?

Er zijn best een aantal in het oog springende voordelen verbonden aan de DHB Bank autolening. Bent u benieuwd wat deze voordelen zijn? We hebben de belangrijkste hieronder voor u opgelijst:

 • Het lineaire karakter voorkomt dat u geconfronteerd wordt met vervelende verrassingen. 
 • Geld lenen voor uw auto kan tot een bedrag van 100.000 euro. 
 • Binnen de twee uur ontvangt u de beslissing met betrekking tot het aangevraagde krediet.

De DHB Bank autolening staat algemeen bekend als een betrouwbare evenals lineaire lening waardoor u altijd bent verzekerd van een lage rentevoet. 

Wat zijn de nadelen van de DHB Bank autolening?

Er zijn uiteraard niet alleen maar voordelen aan de DHB Bank autolening verbonden. Als (potentiële) kredietnemer moet u dan ook rekening houden met deze mogelijke nadelen:

 • Maximale looptijd van de lening is beperkt tot 60 maanden.
 • Doorgaans niet de meest voordelige rentevoet op de markt. 
 • Het is niet mogelijk om af te wijken van de vastgelegde kredietvoorwaarden. 

De hierboven aangehaalde nadelen zullen voor veel mensen geen enkel probleem vormen. Geldt dat ook voor u? Dan kunt u de autolening DHB Bank meteen aanvragen. 

Kosten 

Bent u benieuwd naar de kosten die verbonden zijn aan de DHB Bank autolening? U krijgt een goed beeld van de kosten door de hieronder terug te vinden kostentabel te raadplegen. 

DHB Bank autolening simuleren 

Het uitvoeren van een DHB Bank autolening simulatie kan in de praktijk ontzettend eenvoudig gebeuren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de volgende zaken aangeven: 

 • Hoeveel bedraagt het gewenste kapitaal?
 • Op hoeveel maanden wenst u het krediet terug te betalen? 

Nadat u de simulatie heeft uitgevoerd is het bovendien meteen mogelijk om de aanvraag voor uw krediet in te dienen. Het indienen van die aanvraag kan volledig online gebeuren. 

Autolening DHB Bank aanvragen, hoe werkt dit? 

Wanneer u de gesimuleerde DHB Bank autolening wenst aan te vragen zult u tot de vaststelling komen dat u dit volledig online kunt doen. Bent u reeds klant van deze kredietverstrekker? Dan kunt u daar uiteraard voor gebruikmaken van de beveiligde klantenomgeving. Bent u nog geen klant bij deze bank? Dan is het mogelijk om gewoon het standaard online formulier in te vullen. De opvolging van uw kredietdossier kan vervolgens 24 uur op 24 uur online gebeuren. Zo blijft u altijd op de hoogte van de vorderingen in verband met de door u aangevraagde autolening bij DHB Bank.

Veelgestelde vragen

Moet ik klant zijn bij DHB Bank om een lening aan te vragen?

U hoeft geen bestaande klant te zijn van DHB Bank om een lening aan te vragen. Indien u de lening wenst af te sluiten zult u uiteraard wel klant moeten worden. Bent u wel reeds klant bij deze kredietverstrekker? Dan kunt u de aanvraag doen vanuit de online klantenzone.

Hoe werkt het terugbetalen?

De terugbetaling van uw DHB Bank autolening gebeurt in maandelijkse schijven. De terugbetaling begint in de maand volgend op het ontvangen van het kredietbedrag. In principe is het zo dat deze maandelijkse aflossingen altijd middels domiciliëring van uw bankrekening zullen worden afgeboekt.

Wat is de looptijd?

De maximale looptijd van de DHB Bank autolening bedraagt 60 maanden. Het is uiteraard mogelijk om te kiezen voor een kortere looptijd. Uw lening afbetalen op een langere termijn behoort evenwel bij DHB Bank niet tot de mogelijkheden. Hier dient u dus wel rekening mee te houden.

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

© 2022 Autolening.be : VInd de beste en goedkoopste lening voor uw nieuwe of tweedehands auto.

Leningvormen

Tweedehands wagen

Nieuwe auto

Groene auto

Kennisbank

Contact

Santvoortbeeklaan 25,
2100 Antwerpen

info@autolening.be