Europabank

Onafhankelijke informatie, rentestanden en onafhankelijke beoordelingen.

De Europabank autolening is een krediet welke het mogelijk maakt om geld te lenen voor de aankoop van uw nieuwe of tweedehandse auto. Ook wanneer u van plan bent om een mobilhome aan te schaffen kunt u daarvoor een beroep doen op deze lening. Alles wat u graag zou willen weten over de autolening van Europabank ontdekt u hier op deze pagina. 

Alle autoleningen van Europabank

Logo Europabank

Europabank nieuw

 • Auto jonger dan 3 jaar

7,45 %

Logo Europabank

Europabank tweedehands

 • Auto ouder dan 3 jaar

7,45 %

Logo Europabank

Europabank groen

 • Recente auto tot 3 jaar oud met een lage CO2-uitstoot

7,95 %

Wij vergelijken de lening voor een nieuwe auto in deze vergelijker met een looptijd van 48 maanden met een bedrag van €10.000, een lening tweedehands auto met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €10.000 en de groene autolening met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €15.000. Rentevoeten op 13/06/2023.

Waarom kiezen voor een Europabank auto lening? 

De Europabank auto lening weet in de praktijk tal van verschillende interessante voordelen te realiseren. In eerste instantie betreft het een standaard lening op afbetaling. Dit betekent dat het kredietbedrag eenmaal ontvangen vervolgens in maandelijkse schijven moet worden terugbetaald. 

De Europabank auto lening is een veelzijdige lening waarmee u niet alleen geld kunt lenen voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandse personenauto. Ook wanneer u van plan bent om een mobilhome aan te kopen kan deze lening daarvoor de oplossing betekenen. Het aanvragen van dit krediet kan bovendien ook snel en eenvoudig online gebeuren. 

Wat zijn de voordelen van de Europabank autolening?

De Europabank autolening kent heel wat interessante voordelen. Het zijn deze voordelen die ervoor hebben gezorgd dat heel wat mensen voor dit krediet hebben gekozen. De voordelen waar u op kunt rekenen zijn in ieder geval de volgende:

 • Het indienen van uw kredietaanvraag gaat bijzonder snel.
 • Geld lenen is mogelijk met een maximale looptijd van 84 maanden.
 • Het is ook mogelijk om deze lening af te sluiten voor de aankoop van een mobilhome. 

De hierboven aangehaalde voordelen zorgen ervoor dat de Europabank autolening ook voor u mogelijks het overwegen waard kan zijn. 

Wat zijn de nadelen van de Europabank autolening? 

Helaas zijn er niet alleen maar voordelen verbonden aan het afsluiten van de Europabank autolening. Er zijn als kredietnemer dan ook zeker enkele nadelen waar u rekening mee zult willen houden. Die nadelen hebben we eveneens hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Het JKP ligt gemiddeld hoger dan bij andere kredietverstrekkers. 
 • De scherpste rentevoet krijgt u bij een lening vanaf 7.500 euro op 43 tot 60 maanden.
 • U kunt de autolening eveneens afsluiten voor het aankopen van een mobilhome.

Vormen de hierboven aangehaalde nadelen voor u niet meteen een probleem? Dan kunt u er dus zonder probleem voor kiezen om deze autolening Europabank aan te vragen. 

Kosten

Bent u benieuwd naar de kosten die u zult moeten betalen voor uw Europabank autolening? Door de onderstaande prijstabel te raadplegen krijgt u daar meteen een glashelder beeld van. 

Europabank autolening simuleren 

Een Europabank autolening simulatie uitvoeren kan zeer eenvoudig gebeuren op de website van deze kredietverstrekker. U dient daarvoor wel enkele gegevens in te vullen, namelijk:

 • Het doel waarvoor u de lening gaat afsluiten.
 • Welk bedrag u precies wenst te lenen.

Op basis van de bovenstaande gegevens zal de Europabank autolening simulatie meteen voor u een berekening gaan uitvoeren. Zo komt u direct te weten tegen welk JKP u kunt lenen en hoe de maandelijkse aflossingen er precies uit zullen komen te zien. 

Autolening Europabank aanvragen, hoe werkt dit? 

Heeft u de Europabank autolening simulatie uitgevoerd? Dan kunt u vervolgens de gesimuleerde autolening meteen aanvragen. Dit kan gebeuren via de website van Europabank. De aanvraagprocedure van deze lening ziet er als volgt uit: 

 • Stap 1: Controleer de details van uw autolening.
 • Stap 2: Selecteer het kantoor dat in zal staan voor uw kredietdossier.
 • Stap 3: Verstrek uw contactgegevens (eventueel met bijvoorbeeld Itsme of uw eid).
 • Stap 4: Dien uw kredietaanvraag in. 

U dient er wel rekening mee te houden dat u voor het toegekend krijgen van de Europabank autolening mogelijks nog enkele stukken zult moeten verstrekken aan de kredietverstrekker. Het kan daarbij dan onder meer gaan om een bewijs van aankoop.

Veelgestelde vragen

Moet ik al klant zijn bij Europabank om een lening aan te vragen?

U hoeft op zich geen bestaande klant te zijn van Europabank om de lening aan te kunnen vragen. Wel zult u bij het online indienen van uw aanvraag een kantoor moeten selecteren. Dit kantoor zal dan instaan voor de verdere afhandeling van uw kredietaanvraag. 

Hoe werkt het terugbetalen?

De terugbetaling van uw Europabank autolening gebeurt in maandelijkse schijven. Voor deze maandelijkse aflossingen geldt dat ze automatisch van uw bankrekening worden afgeboekt. Hier hoeft u verder als kredietnemer niets voor te ondernemen, tenzij zorgen voor voldoende financiële reserve uiteraard. 

Wat is de looptijd?

De maximale looptijd van uw Europabank autolening is beperkt tot 84 maanden. U dient er wel rekening mee te houden dat de hoogte van het kredietbedrag hier een rol in speelt. Het is dus best mogelijk dat uw maximale looptijd een stuk beperkter is dan de 84 maanden.

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

© 2022 Autolening.be : VInd de beste en goedkoopste lening voor uw nieuwe of tweedehands auto.

Leningvormen

Tweedehands wagen

Nieuwe auto

Groene auto

Kennisbank

Contact

Santvoortbeeklaan 25,
2100 Antwerpen

info@autolening.be