Finday

Onafhankelijke informatie, rentestanden en onafhankelijke beoordelingen.

De Finday autolening is een kredietvorm welke wordt aangeboden door de kredietverstrekker Finday. Voor deze kredietverstrekker geldt dat ze uitsluitend haar diensten aanbiedt in het Franstalige deel van België. Bent u geïnteresseerd in het afsluiten van een autolening Finday? Dan kunt u daar op deze pagina alles over te weten komen.

Alle autoleningen van Finday

Logo Finday

Finday nieuw

 • Auto jonger dan 3 jaar

5,99 %

Logo Finday

Finday tweedehands

 • Auto ouder dan 3 jaar

6,29 %

Logo Finday

Finday groen

 • Recente auto tot 3 jaar oud met een lage CO2-uitstoot

5,99 %

Wij vergelijken de lening voor een nieuwe auto in deze vergelijker met een looptijd van 48 maanden met een bedrag van €10.000, een lening tweedehands auto met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €10.000 en de groene autolening met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €15.000. Rentevoeten op 13/06/2023.

Waarom kiezen voor een Finday autolening?

Met de Finday autolening kiest u voor een lening op afbetaling voor de aankoop van uw nieuwe of tweedehandse voertuig. Na het afsluiten van deze lening en het ontvangen van het aangevraagde bedrag zult u het kredietbedrag vervolgens in maandelijkse schijven moeten terugbetalen. Het lineaire aspect van deze lening creëert zekerheid voor u als kredietnemer terwijl er tegelijkertijd ook nog eens voor wordt gezorgd dat u kunt rekenen op een aantrekkelijke rentevoet. 

Het afsluiten van de Finday autolening behoort bovendien ook tot de mogelijkheden voor mensen die een mobilhome wensen aan te kopen. Dit zorgt ervoor dat u eindelijk die mobilhome kunt aankopen waar u mogelijks reeds zolang van droomt! 

Wat zijn de voordelen van de Finday autolening?

De Finday autolening is een lineaire kredietvorm die zich kenmerkt door een aantal interessante voordelen. De exacte voordelen waar u op kunt rekenen zijn hieronder terug te vinden:

 • Het maximale kredietbedrag bedraagt 100.000 euro. 
 • U kunt de Finday autolening afsluiten met een maximale looptijd van 120 maanden.
 • Geld lenen kan voor zowel nieuwe als tweedehandse voertuigen. 

Bent u overtuigd van de voordelen die hierboven staan aangegeven? Dan hoeft er u in principe niets meer in de weg te staan om deze autolening aan te vragen. 

Wat zijn de nadelen van de Finday autolening?

Zijn er buiten de voordelen die verbonden zijn aan de Finday autolening ook nog nadelen waar u aandacht aan dient te besteden? Helaas wel. De nadelen die van toepassing zijn, zijn de volgende:

 • De Finday autolening is uitsluitend beschikbaar in Franstalig België; 
 • De kredietvoorwaarden zijn vastgesteld waardoor afwijkingen niet mogelijk zijn. 
 • De vastgestelde rentevoet voorkomt dat u kunt profiteren van rentedalingen op de markt.

Vormen de hierboven terug te vinden nadelen voor u niet meteen een probleem? Dan hoeft er u eigenlijk niets in de weg te staan om over te gaan tot het afsluiten van de Finday autolening. 

Kosten 

Bent u benieuwd om te weten te komen welke kosten er verbonden zijn aan de Finday autolening? Dan is het zeker een aanrader om daarvoor even de onderstaande prijstabel te raadplegen. 

Finday autolening simuleren 

Het uitvoeren van een Finday autolening simulatie is zeer eenvoudig mogelijk. Er kan hiervoor gebruik worden gemaakt van de handige tool welke is terug te vinden op de Finday website. U moet hiervoor verschillende gegevens invullen, namelijk: 

 • Het type voertuig waarvoor u geld wenst te lenen. 
 • Het bedrag dat u wenst te lenen;
 • De gewenste looptijd van het krediet; 

Op basis van de bovenstaande gegevens zal er dan vervolgens een simulatie worden uitgevoerd. Spreekt die simulatie u wel aan? Dan kunt u meteen de gesimuleerde lening aanvragen. 

Autolening Finday aanvragen, hoe werkt dit? 

Spreken de voorwaarden van de Finday autolening u ook wel aan? Dan zult u ongetwijfeld over willen gaan tot het aanvragen van deze kredietvorm. Hiervoor gaat u in de praktijk als volgt te werk:

 • Stap 1: Voer een simulatie uit op de website van Finday. 
 • Stap 2: Vul uw persoonlijke gegevens in.
 • Stap 3: Upload de eventuele vereiste bewijsstukken.
 • Stap 4: Creëer een goed beeld van uw financiële situatie. 

Wanneer u de vier bovenstaande stappen heeft doorlopen heeft u de volledige aanvraagprocedure voor de Finday autolening afgerond. Na goedkeuring van uw kredietdossier zal het aangevraagde kredietbedrag dan vervolgens zeer snel op uw bankrekening worden uitbetaald. 

Veelgestelde vragen

Moet ik klant zijn bij Finday om een lening aan te vragen?

U dient geen bestaande klant te zijn bij Finday om een lening aan te vragen. Wanneer de gesimuleerde lening u aanspreekt en deze door Finday wordt goedgekeurd zult u uiteraard automatisch klant worden van deze kredietverstrekker. Voor bestaande klanten kan de aanvraagprocedure echter wel sneller verlopen.

Hoe werkt het terugbetalen?

De terugbetaling van de Finday autolening gebeurt in maandelijkse schijven. Elke maand betaalt u dus een gedeelte van het geleende bedrag terug inclusief de daarop berekende intrest. Voor deze maandelijkse betalingen geldt dat ze automatisch van uw bankrekening zullen worden afgeboekt. Hier moet u dus verder niets voor doen.

Wat is de looptijd?

De maximale looptijd waar u op kunt rekenen bij de Finday autolening bedraagt 120 maanden. Dit is echter wel voor een groot gedeelte afhankelijk van het exacte bedrag dat u wenst te lenen. Hoe lager dat bedrag is gelegen, des te beperkter ook de maximale looptijd zal zijn.

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

© 2022 Autolening.be : VInd de beste en goedkoopste lening voor uw nieuwe of tweedehands auto.

Leningvormen

Tweedehands wagen

Nieuwe auto

Groene auto

Kennisbank

Contact

Santvoortbeeklaan 25,
2100 Antwerpen

info@autolening.be