Mozzeno

Onafhankelijke informatie, rentestanden en onafhankelijke beoordelingen.

De Mozzeno autolening maakt het voor mensen mogelijk om geld te lenen voor de aankoop van hun nieuwe voertuig. Het kan daarbij eveneens gaan om de aanschaf van een tweedehands auto. Bent u van plan om een ecologisch voertuig aan te kopen zoals een elektrische wagen? In dat geval zult u doorgaans kunnen rekenen op nog lager gelegen kosten. Alles wat u graag zou willen weten over de Mozzeno autolening laten we u ontdekken hier op deze pagina! 

Alle autoleningen van Mozzeno

Logo Mozzeno

Mozzeno nieuw

 • Auto jonger dan 3 jaar

3,65 %

Logo Mozzeno

Mozzeno tweedehands

 • Auto ouder dan 3 jaar

7,99 %

Logo Mozzeno

Mozzeno groen

 • Recente auto tot 3 jaar oud met een lage CO2-uitstoot

3,65 %

Wij vergelijken de lening voor een nieuwe auto in deze vergelijker met een looptijd van 48 maanden met een bedrag van €10.000, een lening tweedehands auto met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €10.000 en de groene autolening met een looptijd van 48 maanden en een bedrag van €15.000. Rentevoeten op 13/06/2023.

Waarom kiezen voor een Mozzeno autolening?

De Mozzeno autolening zorgt ervoor dat u niet genoodzaakt bent om uw spaargeld aan te spreken voor de aankoop van een nieuwe auto. In plaats daarvan is het mogelijk om het volledige aankoopbedrag te lenen. Nadat u deze lening heeft afgesloten zullen de terugbetalingen maandelijks dienen te gebeuren op rekening van Mozzeno. Deze terugbetalingen bestaan uit een stukje aflossing aangevuld met de afgesproken intrest of rentevoet. 

Voor de Mozzeno autolening geldt dat ze in vergelijking met alternatieve autoleningen op de Belgische markt wel over vrij beperkte mogelijkheden beschikt. Het maximale kredietbedrag is bijvoorbeeld beperkt tot slechts 50.000 euro. De maximale afbetalingstermijn bedraagt dan weer 60 maanden. Dit zijn wel twee voorwaarden om als kredietnemer bij stil te blijven staan.

Wat zijn de voordelen van de Mozzeno autolening?

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het afsluiten van de Mozzeno autolening. De voordelen waar u hierbij op kunt rekenen als kredietnemer zijn de volgende:

 • U kunt geld lenen voor uw auto tegen een voordelige JKP. 
 • Het lineaire karakter van het krediet voorkomt vervelende verrassingen. 
 • Er vindt een onmiddellijke analyse plaats van uw ingediende kredietaanvraag. 

Bent u wel te vinden voor de bovenstaande voordelen die verbonden zijn aan de autolening Mozzeno? Dan kan het voor u zomaar interessant zijn om ze aan te vragen. 

Wat zijn de nadelen van de Mozzeno autolening? 

Het is uiteraard zo dat er niet alleen maar voordelen verbonden zijn aan het afsluiten van de Mozzeno autolening. Er zijn dan ook zeker enkele mogelijke nadelen waar u aandachtig voor moet zijn. De nadelen waar u rekening mee zult willen houden zijn de volgende:

 • Het kredietbedrag is beperkt tot slechts 50.000 euro.
 • De kredietvoorwaarden zijn vastgesteld, afwijkingen zijn dus niet mogelijk.
 • Een verlaging van de marktrente zal deze lening niet goedkoper maken.

 Vormen de nadelen zoals hierboven omschreven voor u niet meteen een probleem? Dan zult u tot de vaststelling komen dat het aanvragen van deze lening voor u zeker interessant kan zijn. 

Kosten

Bent u benieuwd met welke kosten u rekening moet houden voor wat het afsluiten van de Mozzeno autolening betreft? Raadpleeg dan zeker even de kostentabel die u hieronder terug kunt vinden. 

Mozzeno autolening simuleren

Wilt u graag een Mozzeno autolening simulatie uitvoeren? Dat is eenvoudig mogelijk. Om de autolening van Mozzeno te simuleren gaat u in de praktijk als volgt te werk:

 1. Geef aan om welk type voertuig het precies gaat. 
 2. Koopt u dit voertuig bij een professionele verkoper of niet?
 3. Hoeveel wenst u te lenen voor de auto in kwestie? 
 4. Over welke looptijd moet uw Mozzeno autolening beschikken?

Heeft u alle bovenstaande gegevens ingevuld? Spreekt de uitkomst van de simulatie u bovendien wel aan? Dan heeft u uiteraard meteen de mogelijkheid om het gesimuleerde krediet af te sluiten. 

Autolening Mozzeno aanvragen, hoe werkt dit? 

Wilt u graag de autolening Mozzeno aanvragen? Dan kan dat zeer eenvoudig gebeuren op de website van deze kredietverstrekker. U gaat daar in de praktijk als volgt voor te werk:

 • Stap 1: Voer een Mozzeno autolening simulatie uit. 
 • Stap 2: Maak een account aan of vul uw gegevens automatisch in met bijvoorbeeld Itsme.
 • Stap 3: Er vindt een onmiddellijke analyse plaats van uw kredietaanvraag.
 • Stap 4: Uw contract dient digitaal te worden ondertekend. 
 • Stap 5: Het kredietbedrag wordt binnen de 48 uur uitbetaald op uw bankrekening. 

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het aanvragen van de autolening van Mozzeno heeft in de praktijk zeer weinig voeten in de aarde. 

Veelgestelde vragen

Moet ik klant zijn bij Mozzeno om een lening aan te vragen?

U dient geen bestaande klant te zijn van Mozzeno om de autolening aan te kunnen vragen. Heeft u reeds een Itsme account? Dan zult u kunnen vaststellen dat het aanvragen van de lening op een zeer eenvoudige, efficiënte manier zal kunnen gebeuren. 

Hoe werkt het terugbetalen?

Voor de Mozzeno autolening geldt dat het een lineaire lening op afbetaling is. Met andere woorden, na het ontvangen van het kredietbedrag zullen er maandelijkse terugbetalingen dienen te gebeuren. Deze terugbetalingen worden automatisch van uw bankrekening afgeboekt. U hoeft hier verder dus niets voor te ondernemen.

Wat is de looptijd?

Het is bij Mozzeno slechts mogelijk om een autolening af te sluiten met een aflossingstermijn van maximaal 60 maanden. Dat is deels te wijten aan het relatief beperkte maximale kredietbedrag van 50.000 euro. Wenst u, uw afgesloten autolening op een kortere termijn af te betalen? Dat is uiteraard perfect mogelijk.

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

© 2022 Autolening.be : VInd de beste en goedkoopste lening voor uw nieuwe of tweedehands auto.

Leningvormen

Tweedehands wagen

Nieuwe auto

Groene auto

Kennisbank

Contact

Santvoortbeeklaan 25,
2100 Antwerpen

info@autolening.be